Om oss   Tjenester   Nett   Rapporter   Pressemeldinger   Elsikkerhet   Linker   Kontakt oss  
Du er her: Hovedside - Nyheter
 
 
Feil i nettet pga uværet

kl 15:30 Stolper som har knekt og falt over på siden er sikret av våre mannskaper og vil bli skiftet over helgen.

Kl 15:20 Nå har også området Eidet - Hovden fått strømmen tilbake.

Kl 15:00 Området Eidet - Hovden er strømløst nå pga retting. Øvrige områder i Bø skal ha fått strømmen tilbake, stemmer ikke dette må vakta ringes på 76112510,

kl 12:25 Da er feilene avdekket i Bø og vi har oversikt feilene og vi planlegger nå rettinger. Det kan forekomme at strømmen kommer og går mens feilretting pågår i områdene Reinshaugen - Hovden, samt Veanova - Ringstad. Vi beklager disse ulemper for våre kunder, men det er helt nødvendig for at alle feil skal bli rettet før helgen.

Kl 10:57 I Øksnes og Sortland er det bare noen få enkeltfeil på lavspentnettet. Disse blir rettet så snart de mest kritiske feilene i nettet er rettet.

Kl 10:50 Vi finner feilene i Bø nå og retter fortløpende. Flere er allerede koblet inn igjen.

kl 10:01 OBS! Vi har flere stolper som har knekt i lavspentnettet i Bø og vi ber publikum holde stor avstand til disse da de kan være strømførende.

kl 10:00 Flere feil i Bø og vi feilsøker og retter fortløpende.

kl 09:20: Det er flere feil feil enn først nevnt i Bø og flere områder er strømløse enn først nevnt, ytterligere informasjon kommer.

kl 08:59 Sterk vind medfører flere feil i Bø, og området Reinshaugen - Hovden er strømløst, samt Veanova - Ringstad. Mannskap er ute å feilsøker og driver feilretting

kl 08:45 Det er fortsatt for mye vær på Eidet til at feilretting kan fortsette etter uhellet i går kveld, vi følger med været og utfører arbeidet så snart det er forsvarlig

kl 00:29 til 00:54 var vi strømløse fra Sortland Trafo, delvis Sortland sentrum, samt hele området sørover til Hadselgrensen på begge sider av Sortlandssundet.

kl 22:40 På grunn av sterk vind har montørene måtte tenke sikkerhet og vi må dessverre avbryte arbeidet for i kveld på Eidet. Det betyr at strømmen blir gjeninnkoblet igjen og vi vil forsøke ny feilretting i morgen tidlig så snart vær og vind tillater dette. Ny beskjed vil bli sendt direkte til involverte kunder så snart vi har klart tidspunkt for utkobling.


Kl 20:00. En høyspentfeil på Eide i Bø medfører at våre montører må ut å gjøre en større jobb for feilretting. Dette betyr at området Asterset til Hovden vil være strømløst mens retting pågår fra kl 21:00 og inntil 3 timer. Vi beklager det inntruffne, men vær og vind kan vi ikke kontrollere. Arbeidet skal gjøres hurtig og sikkert. Mvh Vesterålskraft Nett.
 
Nyheter
     
   
Vesterålskraft • Strandgata 47 • Postboks 103 • 8401 Sortland
kundeservice@vesteralskraft.no | www.vesteralskraft.no
Sentralbord: 761 12 501 (08:30-15:15)
 

2004-2019 system by NorNet as NorNet-10